ایمپلنت دندان دارای قسمت های مختلفی هستند. پست قسمتی است که به استخوان فک می رود تا رشد استخوان را تحریک کند و ایمپلنت ها را در جای خود نگه دارد. هنگامی که به طور کامل با استخوان چسبانده می شود، این پست ها شبیه ریشه دندان شما هستند و بسیار بادوام هستند و برای تمام عمر باقی می مانند.
تاج یا دندان ایمپلنت به اندازه دندان طبیعی شما قوی است. با این حال، در طول سال ها فرسوده می شود. به طور متوسط، تاج هر 10 تا 15 سال نیاز به تعویض دارد.
مقاله را بخوانید تا در مورد این موضوع اطلاعات مفیدی را در اختیارتان قرار دهیم.
استحکام ایمپلنت
به صورت کلی ایمپلنت از استحکامات بسیار زیادی برخوردار است زیرا برای ساخت ایمپلنت از پایه تیتانیومی استفاده می شود.
طول عمر ایمپلنت با استحکام آن رابطه مستقیم دارد. ایمپلنت دندان یکی از روش های دائمی برای ترمیم دندان های آسیب دیده و از دست رفته است، که اگر به خوبی از آن مراقبت شود، می توان تا پایان عمر از مزایای آن بهره مند شد.
5 عامل موثر در طول عمر و استحکام ایمپلنت
در افزایش طول و همچنین استحکام ایمپلنت مواردی موثر هستند که آنها را می توان به شرح زیر در نظر گرفت:
1) پایه تیتانیومی
از اصلی ترین دلیلی که باعث استحکام ایمپلنت می شود، استفاده از فلز تیتانیوم به عنوان پایه ایمپلنت است. فلز تیتانیوم سازگاری بسیاری بالایی با بدن انسان دارد که هیچ گونه مشکلی را در بدن ایجاد نمی کند و فاقد عوارض است.
به همین دلیل زمانی که از پایه تیتانیومی ایمپلنت استفاده می شود هیچ گونه مشکل و عوارضی برای فک و لثه ایجاد نمی شود و ایمپلنت بسیار استحکام پیدا می کند.
2) کیفیت و نوع ایمپلنت استفاده شده
همان طور که می دانید ایمپلنت توسط برند ها و کشور های مختلفی در سطح جهان تولید می شود که کشور سازنده ایمپلنت و برند آن در کیفیت ایمپلنت بسیار موثر واقع می شوند.
به همین دلیل
زمانی که از ایمپلنتهای تولید شده توسط کشور آمریکا استفاده می شود، مسلما از دوام و استحکام بیشتری در مقایسه با ایمپلنت کشور های دیگر برخوردار خواهید بود.
پس برای ترمیم دندان های خود به این روش از کشور سازنده و برند ایمپلنت غافل نشوید تا بتوانید تا پایان عمر و بدون بروز مشکل از ایمپلنت استفاده کنید.
3) مهارت و دقت پریودنتیست در جراحی ایمپلنت
میزان دقت و مهارت پزشک در جراحی ایمپلنت به میزان بسیار زیادی در استحکام ایمپلنت موثر خواهد بود. اگر پزشک مراحل نصب پایه ایمپلنت را به خوبی انجام دهد و آن را به شکل مناسبی در داخل فک نصب کند، ایمپلنت پس از مدت زمان کوتاهی لق نمی شود و مشکلی پیدا نمی کندد.
همچنین لازم به ذکر است که
پزشک برای نصب روکش ایمپلنت بر روی پایه آن نیز باید به میزان زیادی دقت و مهارت داشته باشد و روکش را کاملا صاف و مناسب بر روی پایه قرار دهد.
در غیر این صورت امکان کج شدن روکش، لق شدن آن و مشکلات دیگری وجود دارد.
4) روش اتصال روکش و پایه ایمپلنت
برای اینکه بتوان روکش ایمپلنت را به پایه آن متصل کرد، از دو روش مختلف استفاده می شود که عبارتند از: به کار بردن اباتمنت و چسب ایمپلنت.
اباتمنت یک قطعه فلزی شبیه به مهره است که به عنوان واسط در بین پایه و روکش ایمپلنت قرار داده می شود. چسب ایمپلنت نیز یک نوع چسب مخصوص برای اتصال روکش و پایه ایمپلنت به یکدیگر است.
حال در صورتی که از اباتمنت از طول عمر و استحکام بسیار خوبی برخوردار می شود که احتمال بروز مشکل در ایمپلنت را بسیار کاهش می دهد.
اما گاهی اوقات
به دلایل مختلفی مانند: افزایش زیبایی ایمپلنت و یا کاهش هزینه های درمانی از چسب ایمپلنت استفاده می شود. چسب ایمپلنت از دوام و استحکام کمتری برخوردار است و امکان جدا شدن روکش ایمپلنت را در شرایط خاص پدیدار می آورد.
5) استخوان فک
برای اینکه ایمپلنت از استحکام خوبی در داخل دهان برخوردار باشد، لازم است تا شخص از استخوان فک به میزان کافی برخوردار باشد، تا به کمک استخوان فک کافی پایه ایمپلنت در داخل لثه استحکام پیدا کند.
کلام پایانی
در مرکز ایران ایمپلنت این مطلب را که استحکام ایمپلنت چقدر است؟ تحت بررسی قرار دادیم. حال که با دلایل استحکام و دوام ایمپلنت آشنا شدید، سعی کنید که آنها را در ترمیم دندان های خود مورد نظر قرار دهید تا به بهترین شکل ممکن ترمیم دندان های شما انجام شود و نتیجه ای رضایت بخش دریافت کنید.
همچنین
اگر به دنبال بهترین مراکز برای ترمیم دندان های خود هستید، ایران ایمپلنت یکی از بهترین گزینه ها برای شما عزیزان در تهران خواهد بود که به صورت کاملا تخصصی در زمینه ایمپلنت فعالیت می کند.